Ball fi de curs 4t de Primària / Baile fin de curso 4º de Primaria

Orgullós de vosaltres! Ho heu fet genial! Enhorabona!
20 juny 2018

Orgulloso de vosotros/as! ¡Lo habéis hecho genial! ¡Enhorabuena!
20 junio 2018

prev next
play

L'Iberostar Palma al CEIP Miquel Porcel / El Iberostar Palma en el CEIP Miquel Porcel

A continuació podeu veure algunes fotos de l'experiència que han viscut els nostres alumnes amb la visita dels jugadors Javi Medori(2,01 metres d'alçada) i Gediminas Zyle (2,10 metres d'alçada) de l'Iberostar Palma, el seu entrenador Xavi Sastre i els mitjans de comunicació. Han pogut experimentar un fet totalment desconegut per ells i que els ha encantat. A més, ens han regalat entrades per tota l'escola per anar dissabte a veure el partit IBEROSTAR PALMA - C.B. CLAVIJO a les 20:00h al Palau municipal de Son Moix. Molts ànims campions i moltes gràcies per tot!

28 novembre 2017

A continuación podéis ver algunas fotos de la experiencia que han vivido nuestros alumnos con la visita de los jugadores Javi Medori(2,01 metros de altura) y Gediminas Zyle (2,10 metros de altura) del Iberostar Palma, su entrenador Xavi Sastre y los medios de comunicación. Han podido experimentar un hecho totalmente desconocido para ellos y que les ha encantado. Además, nos han regalado entradas para todo el colegio para ir el sábado a ver el partido IBEROSTAR PALMA - C.B. CLAVIJO  a las 20:00h en el Palacio Municipal de Deportes de Son Moix. ¡Mucho ánimo y muchas gracias por todo!

28 noviembre 2017

prev next
play

Visita a la Biblioteca 4t Primària / Visita a la Biblioteca 4º de Primaria

El passat dia 30 d'octubre els alumnes de 4t de Primària vàrem visitar la biblioteca de barri de Son Cladera.... Pssssst!! No xerreu que a les biblioteca s'ha d'estar en silenci!

El pasado día 30 de octubre los alumnos de 4º de Primaria visitamos la Biblioteca de barrio de Son Cladera... ¡Psssst! No habléis que en las bibliotecas hay que estar en silencio!

prev next