2017-2018

Simulacre d'incendi / Simulacro de incendio

Avui dia 31 de gener de 2018 s'ha duit a terme a l'escola el simulacre d'incendi per tal de poder detectar possibles debilitats en cas de produir-se un cas real i estar ben preparats. Els alumnes ho han fet genial!

31 gener 2018

Hoy día 31 de enero se ha realizado en el colegio el simulacro de incendio por tal de poder detectar posibles debilitats en caso de producirse un caso real y estar bien preparados. ¡Los alumnos lo han hecho genial!

31 enero 2018


Vols aprendre a xerrar en Castellà? Apunta't! / ¿Quieres aprender a hablar Castellano? ¡Apúntate!


Menú menjador Febrer 2018 / Menú comedor Febrero 2018


"Fruita bona" 2017/2018 / "Fruta buena" 2017/2018

Vos informam que aquest curs tornam a participar en el programa "Fruita bona" per tal d'incentivar l'ús de la fruita com a alimentació saludable.

26 gener 2018

Os informamos que este curso volvemos a participar en el programa "Fruta buena" con tal de incentivar el uso de la fruta como alimentación saludable.

26 enero 2018


Sant Antoni 2018

Dia 19 de gener hem celebrat Sant Antoni a l'escola, ha estat una jornada increïble i allà on els alumnes, mestres i famílies hem pogut gaudir d'una jornada d'allò més lúdica. Gràcies a tots i totes per la vostra participació i implicació!

(Clicau a la següent imatge per veure totes les fotos)

25 gener 2018

Día 19 de enero hemos celebrado en el colegio San Antonio, ha sido una jornada increible en la cual los alumnos, maestros y familias hemos podido disfrutar de una jornada lúdica. Gracias a todos y a todas por vuestra participación e implicación.

(Clica en la siguiente imagen para ver todas las fotos)

25 enero 2018


Autorregulació de comportament a 1r de Primària / Autorregulación de comportamiento 1º Primaria

Durant el primer trimestre els alumnes de 1r han regulat el seu comportament a partir del pla Mr. Blau, que consisteix en aconseguir un punt de color blau, verd, groc o vermell segons el comportament de cada dia. Aquells nins que han aconseguit durant el primer trimestre un punt de color blau tots els dies, se'ls ha atorgat el carnet de Mr. Blau. A més, a quatre nins de la classe se'ls ha donat un diploma de menció especial. I els hem triat entre tots.

13 de gener de 2018

Durante el primer trimestre, los alumnos de 1º han regulado su comportamiento a partir del plan Mr. Azul, que consiste en conseguir un punto de color azul, verde, amarillo o rojo según el comportamiento de cada día. Aquellos niños que han conseguido durante el primer trimestre un puntode color azul todos los días, se les ha otorgado el carnet de Mr. Azul. Además, a cuatro alumnos de la clase se les ha dado un diploma de mención especial. Y los han elegido entre todos.

13 de enero de 2018


Campanades a Cort 2017 1r i 2n / Campanadas en el Ayuntamiento 2017 1º y 2º


Patge Reial 2017/ Paje Real 2017

Visita del Patge Reial per a la recollida de les cartes als Reis Mags amb els alumnes de 1r i 2n de Primària.

20 desembre de 2017

Visita del Paje Real para la recogida de las cartas a los Reyes Magos con los alumnos de 1º y 2º de Primaria.

20 diciembre 2017


Assaig (20/12/2017) i Concert (21/12/2017) de Nadal 2017 /

Ensayo (20/12/2017) y Concierto (21/12/2017) de Navidad

Gràcies a tots i totes (alumnes, mestres, famílies) per haver aconseguit fer un concert de Nadal tan especial i en el qual ens hem emocionat molt amb cadascuna de les cançons, i, en especial als mestres que ho heu fet possible, tutors/es, Marián Payeras, Mª Gabriela Mulet, Patricia Pascual, Sandra Moreno i, sobretot a en Llorenç Palou. Ha estat increïble! (Clica a la invitació per veure les fotos)

Des del CEIP Miquel Porcel vos volem desitjar unes molt bones festes i un feliç any 2018!

21 desembre 2017

Gracias a todos y todas (alumnos, maestros, familias) por haber hecho posible hacer un concierto tan especial y en el cual nos hemos emocionado mucho con cada una de las canciones, y, en especial, a aquellos maestros que lo habéis hecho posible, tutores/as, Marián Payeras, Mª Gabriela Mulet, Patricia Pascual, Sandra Moreno y, sobretodo, a Llorenç Palou. ¡Ha sido increible! (Clica en la invitación para ver las fotos)

Desde el CEIP Miquel Porcel os queremos desear unas muy felices fiestas y un feliz año 2018!

21 diciembre 2017


Aniversaris 1r de Primària del primer trimestre / Cumpleaños de 1º de Primaria del primer trimestre


Activitat gratuïta Festa de l'Aigua Nadal 2017-2018/ Actividad gratuita Fiesta del Agua Navidad 2017-2018

Els proper dies 17 de desembre (Poliesportiu Germans Escalas) i 7 de gener de 2018 (Poliesportiu Son Moix) estau tots convidats a participar a la Festa de l'Aigua organitzada per l'IME (Institut Municipal de l'Esport).

14 desembre 2017

Los próximos días 17 de diciembre (Polideportivo Germans Escalas) y 7 de enero de 2018 (Polideportivo Son Moix) estáis todos invitados a participar en la Fiesta del Agua organizado por el IME (Instituto Municipal del Deporte).

14 diciembre 2017


Activitat Biblioteca 16 de desembre 2017/ Actividad Biblioteca 16 de diciembre 2017


Xocolatada Son Cladera / Chocolatada Son Cladera

Avui, 14 de desembre a la Plaça Calas de Mallorca de Son Cladera es farà una xocolatada a la mateixa plaça a una carpa que montarà la Plataforma d'entitats de Son Cladera. La xocolatada s'acompanyarà d'una degustació de coques que podeu dur de casa vostra i així, entre tots, feim barriada. Us hi convidam a tots a participar!!

14 desembre 2017


Hoy, 14 de diciembre en la Plaza Calas de Mallorca de Son Cladera, se realizará una chocolatada en la misma plaza, en una carpa que montará  la Plataforma de entidades de Son Cladera. La chocolatada se acompañará de una degustación de cocas que podéis traer de casa y así, entre todos, hacemos barriada. ¡¡Os invitamos a todos a participar!!

14 diciembre 2017


Taller Thakhi-runa amb els alumnes de 6è de Primària / Taller Thakhi-runa con los alumnos de 6º de Primaria

El passat mes de novembre varen venir els membres de l'Associació Thakhi-runa a fer una xerrada-taller amb els alumnes de 6è de primària. Clica a la foto per veure algunes fotos que es van fer d'aquest dia.

14 desembre 2017

El pasado mes de noviembre vinieron los miembros de la Asociación Thakhi-runa a dar una charla-taller con los alumnos de 6º de primaria. Clica en la foto para ver algunas de las fotos que se hicieron este día.

14 diciembre 2017


Diada de Hockey al CEIP Miquel Porcel / Diada de Hockey en el CEIP Miquel Porcel

Avui han vingut membres de la Federació Espanyola de Hockey a fer una exhibició pels alumnes de 5è de Primària. Entra i mira les fotos!

13 desembre 2017

Hoy han venido miembros de la Federación Española de Hockey a hacer una exhibición de hockey para los alumnos de 5º de primaria. ¡Entra y mira las fotos!

13 diciembre 2017


Activitat Biblioteca 9 de desembre de 2017/ Actividad 9 de diciembre de 2017

Aquest dissabte 9 de desembre estau tots convidats a participar al taller de biblioteca relacionat amb dibuixos de Nadal. Animau-vos!

4 desembre 2017


Este sábado 9 de diciembre de 2017 estáis todos invitados a participar en el taller de biblioteca relacionado con dibujos de Navidad ¡Animáos!

4 diciembre 2017


Sortida a la Seu 3r de Primària / Salida a la Catedral de Palma 3º de Primaria

Dia 30 de novembre de 2017, els alumnes de 3r de Primària hem anat a la Seu de Palma i hem passejat pel casc antic. Aquí teniu algunes fotos del dia tan divertit que hem passat!

1 desembre 2017

Día 30 de noviembre de 2017, los alumnos de 3º de Primaria hemos ido a la Catedral de Palma y hemos paseado por el casco antiguo. ¡Aquí tenéis algunas fotos del día tan divertido que hemos pasado!

1 diciembre 2017


Taller dels sentits a 2n cicle de Primària / Taller de los sentidos en 2º ciclo de Primaria

Avui hem pogut experimentar al taller de naturals amb els 5 sentits els cursos de 4t, 5è i 6è de Primària. Una experiència increïble!

30 novembre 2017

Hoy hemos podido experimentar en el taller de naturales con los 5 sentidos, los cursos de 4º, 5º y 6º de Primaria. ¡Ha sido una experiencia increible!

30 noviembre 2017


L'Iberostar Palma de la lliga LEB ORO visita el CEIP Miquel Porcel / El Iberostar Palma de la liga LEB ORO visita el CEIP Miquel Porcel

Avui han vingut dos jugadors de l'Iberostar Palma i el seu entrenador per fer una xerrada sobre l'esport d'el·lit. A més, els alumnes de 4t de Primària han pogut conèixer de primera mà el que és una roda de premsa en viu amb mitjans de comunicació com Radio Marca, Cadena Cope i IB3.

28 noviembre 2017

Hoy han venido dos jugadores del Iberostar Palma y su entrenador a dar una charla sobre el deporte de élite. Además, los alumnos de 4º de Primaria han podido conocer de primera mano lo que es una rueda de prensa en vivo con medios de comunicación como Radio Marca, Cadena Cope e IB3.

28 noviembre 2017


Què hem fet aquest mes de novembre a Educació Infantil? Entra i descubreix-ho! /

¿Qué hemos hecho este mes de noviembre en Educación Infantil? ¡Entra y descúbrelo!


Lot fotos individuals / Lote de fotos individuales

Ja hem fet les fotos individuals que el centre regala a les famílies que han col·laborat amb l'aportació de material anual. Abans de les vacances de Nadal vos farem entrega del lot de fotos. Recordau que encara hi sou a temps aquells que encara no heu fet l'ingrés fins el 5 de desembre com a data límit.

Ya hemos hecho las fotos individuales que el centro regala a las familias que han colaborado con la aportación de material anual. Antes de las vacaciones de Navidad os haremos entrega del lote de fotos. Recordad que aún estáis a tiempo aquellos que aún no habéis hecho el ingreso hasta el día 5 de diciembre como fecha límite.


Els alumnes de 1r de Primària coneixem el barri / Los alumnos de 1º de Primaria conocemos el barrio

El passat 31 d'octubre els alumnes de 1r de Primària vàrem sortir a conèixer el barri de Son Cladera.

El pasado 31 de octubre los alumnos de 1º de Primaria salimos a conocer el barrio de Son Cladera.


Menú menjador desembre 2017 / Menú comedor diciembre 2017

Ja podeu consultar el menú de menjador de l'escola del mes de desembre.

16 de novembre de 2017

Ya podéis consultar el menú de comedor del colegio del mes de diciembre.

16 de noviembre de 2017


Sortida Sa Canova (Sa Pobla) 5è de Primària / Salida Sa Canova (Sa Pobla) 5º de Primaria

Dia 15 de novembre els alumnes de 5è de Primària han anat a Sa Canova (Sa Pobla). A continuació podeu veure les fotos de la sortida.

16 de novembre de 2017

Día 15 de noviembre los alumnos de 5º de Primaria han ido a Sa Canova (Sa Pobla). A continuación podéis ver las fotos de la salida.

16 de noviembre de 2017.


Activitat Biblioteca 18 de novembre de 2017/ Actividad 18 de noviembre de 2017

Aquest dissabte 18 de novembre estau tots convidats a participar al taller de biblioteca relacionat amb l'elaboració d'un mural de drets Humans. Animau-vos!

15 de novembre de 2017

Este sábado 18 de noviembre de 2017 estáis todos invitados a participar en el taller de biblioteca relacionado con la elaboración de un mural de Derechos Humanos. ¡Animáos!

15 de noviembre de 2017


Ja duim 2 mesos d'escola a Ed. Infantil! / ¡Ya llevamos 2 meses de escuela en Ed. Infantil!

A continuació podeu veure algunes fotos d'allò que hem fet durant els dos primers mesos d'escola (aniversaris, tallers...) Ens ho passam pipa!

13 de novembre de 2017

A continuación podéis ver algunas fotos de lo que hemos hecho durante los dos primeros meses de colegio (cumpleaños,talleres...) ¡Nos lo pasamos pipa!

13 de noviembre de 2017


Visita a la Biblioteca 4t Primària / Visita a la Biblioteca 4º de Primaria

Dia 30 d'octubre, els alumnes de 4t de Primària hem visitat la biblioteca de barri. Aquí podeu trobar algunes fotos.

Día 30 de octubre, los alumnos de 4º de Primaria hemos visitado la biblioteca de barrio. Aquí podéis encontrar algunas fotos.


Rosaris de Tots Sants / Rosarios de Todos los Santos

A Educació Infantil hem elaborat Rosaris de Tots Sants. A continuació podeu veure totes les fotos!

2 de novembre de 2017

En Educación Infantil hemos elaborado Rosarios de Todos los Santos. ¡A continuación podéis ver todas las fotos!

2 de noviembre de 2017


Classes de Català i Castellà per a famílies / Clases de Castellano y Catalán para familias

Famílies:

Vos informam que teniu a la vostra disposició classes de castellà i català per a famílies totalment gratuïtes.

Animau-vos!

Familias:

Os informamos que tenéis a vuestra disposición clases de castellano y catalán para familias totalmente gratuitas.

¡Animaos!

Decoració Halloween Escola Matinera / Decoración Halloween "Escola Matinera"

Els alumnes d'Escola Matinera han decorat l'escola d'una manera terroríficaaaaaa!!!   
Aquí podeu veure unes quantes fotos!!

¡¡Los alumnos de Escola Matinera han decorado el colegio de una manera terroríficaaaa!! Aquí podéis ver unas cuantas fotos.

Activitat Halloween 28 d'octubre / Actividad Halloween 28 de octubre

Vine disfressat el proper 28 d'octubre a la biblioteca de barri de Son Cladera a gaudir d'una jornada de contes d'allò més terrorifics.

T'esperam!!

Inscripció prèvia:

Luisa Martinez- Biblioteca Son Cladera - C. Cala Mitjana, 41 2º- Telf 971470839

bibsoncladera@a-palma.es Ext 3645


Ven disfrazado el próximo 28 de octubre a la biblioteca de barrio de Son Cladera a disfrutar de una jornada de cuentos terroríficos.

¡¡Te esperamos!!

Inscripción previa:

Luisa Martinez- Biblioteca Son Cladera - C. Cala Mitjana, 41 2º- Telf 971470839

bibsoncladera@a-palma.es Ext 3645Cancel·lació activitat Robòtica / Cancelación activitat Robótica

S'informa a les famìlies que, a causa de motius al·liens al nostre centre educatiu, l'activitat de Robòtica proposada pels dijous de 17:00 a 18:00 s'ha cancel·lat definitivament pel curs 2017-2018. Lamentam les molèsties que això us hagi pogut ocasionar.

Atentament,

La direcció

Palma, 25 d'octubre de 2017

Se informa a las familias que, a causa de motivos ajenos al centro escolar, la actividad de Robótica propuesta para los jueves de 17:00 a 18:00 se ha cancelado definitivamente para el curso 2017-2018. Lamentamos las molestias que esto os haya podido ocasionar.

Atentamente,

La dirección

Palma, 25 de octubre de 2017


Bunyolada 2017 / Buñolada 2017

Avui dia 19 d'octubre hem celebrat el Dia de les Verges amb els alumnes d'Educació Infantil i els padrins que participen del Taller de Promoció de l'Autonomia promogut per Serveis Socials CMSS Est. Ha estat una jornada molt agradable i entranyable entre els més grans i els més petits. Els bunyols han estat boníssims! L'any que ve repetirem segur! Moltes gràcies per la seva ajuda i col·laboració!!

Hoy día 19 de octubre hemos celebrado el Día de la Vírgenes con los alumnos de Educación Infantil y los abuelos que participan en el Taller de Promoción de la Autonomia promovido por Servicios Sociales CMSS Este. Ha sido una jornada muy agradable y entrañable entre los más mayores y los más pequeños. ¡Los buñuelos han estado buenísimos! ¡El año que viene repetiremos seguro! ¡Muchas gracias por su ayuda y colaboración!

Clicau a la imatge per veure més fotos Clica en la imagen para ver más fotos

Taller gratuït a la biblioteca del barri / Taller gratuito en la biblioteca del barrio

Aquest dissabte 14 d'octubre a la biblioteca municipal de Son Cladera es durà a terme un taller gratuït sobre "scrapbooking". Estau tots convidats a participar-hi!

Este sábado 14 de octubre en la biblioteca municipal de Son Cladera se llevará a cabo un taller gratuito sobre "scrapbooking". ¡Estáis todos invitados a participar!


Activitat extraescolar gratuïta / Actividad extraescolar gratuita


Horaris de l'alumnat / Horarios del alumnado

Ja teniu a la vostra disposició els horaris dels vostres fills/es.

Palma, 3 d'octubre de 2017

Ya tenéis a vuestra disposición los horarios de vuestros hijos/as.

Palma, 3 de octubre de 2017


Menú de menjador Novembre de 2017/ Menú de comedor Noviembre de 2017


Circular d'inici de curs i full d'aportació econòmica / Circular de principio de curso y hoja de aportación económica

Ja teniu a la vostra disposició un apartat de "Circulars" a la pestanya de "Documents" on podreu trobar totes aquelles fulles informatives entregades pel centre via informàtica.

Esperam que us sigui d'utilitat.

Palma, 22 de setembre de 2017

Ya tenéis a vuestra disposición un apartado de "Circulares" en la pestaña de "Documentación" donde podréis encontrar todas aquellas hojas informativas entregadas por el centro vía informática.

Esperamos que os sea de utilidad.

Palma, 22 de septiembre de 2017

Activitats extraescolars / Actividades extraescolares

Disposam de les següents activitats confirmades a partir del dia 1 d'octubre al centre. A mesura que es vagin incorporant més les anirem afegint al llistat. Esperam que vos agradin.

20 de setembre de 2017

Disponemos de las siguientes actividades extraescolares confirmadas a partir del día 1 de octubre. A medida que se vayan incorporando más, las iremos añadiendo a la lista. Esperamos que os gusten.

20 de septiembre de 2017


Material escolar curs 2017/2018 / Material escolar curso 2017/2018

Aquí podeu trobar el material escolar necessari per cadascun dels cursos d'Educació Primària.

Aquí podéis encontrar el material escolar necesario para cada uno de los cursos de Educación Primaria.


Reunió de principi de curs / Reunión de principio de curso

Vos informam que el proper dia 11 de setembre de 2017 es durá a terme a l'escola una reunió informativa de pares/mares de principi de curs. Per l'alumnat d'Educació Infantil, la reunió es realitzarà a les 9:30 hores i per l'alumnat d'Educació Primària es durà a terme a les 10:30 hores.

Esperam la vostra assistència!

Palma, 5 de setembre de 2017

Os informamos que el próximo día 11 de septiembre de 2017 se llevará a cabo en el colegio una reunión informativa de padres/madres de principio de curso. Para alumnado de Educación Infantil, la reunión se realizará a las 9:30 horas y para alumnado de Educación Primaria se llevará a cabo a las 10:30 horas.

¡Esperamos vuestra asistencia!
Palma, 5 de septiembre de 2017

Missatge de Benvinguda / Mensaje de Bienvenida

Benvolgudes famílies i alumnes del CEIP Miquel Porcel:

Començam el curs 2017/2018 i us volem desitjar que enguany sigui d'allò més profitós, que poguem aprendre junts, dels encerts, errors, de les experiències d'allò que ens envolta. Us volem donar les gràcies per depositar la vostra confiança en nosaltres i des de l'escola tenim moltes ganes de començar aquest nou curs.

Palma, 1 de setembre de 2017

Estimadas familias y alumnado del CEIP Miquel Porcel:

Empezamos el curso 2017/2018 y os queremos desear que este año sea lo más provechoso posible, que podamos aprender juntos, de los aciertos, errores así como también de las experiencias de aquello que nos rodea. Os queremos dar las gracias por depositar vuestra confianza en nosotros y desde el colegio tenemos muchas ganas de empezar este nuevo curso.

Palma, 1 de septiembre de 2017